Mycket går trögt just nu

Inte mycket energi och inspiration för bloggen just nu. Det var helt klart tveeggat att gå hem några dar på heltid. Det var först då jag kände hur trött jag verkligen är.

Den helt sjukskrivna veckan orkade jag inte göra nånting (verkligen inte nånting ). Den gångna veckan har jag jobbat halvtid och det gick precis så illa som jag hade befarat. Det är helt enkelt inte nån hit att vara chef på halvtid när man har typ tjugo direktrapporterande medarbetare.

Väldigt trött har jag varit. Rört mig i slowmotion. Tyvärr även hjärnan i slowmotion. Fyra timmar i sträck är absolut max vad jag klarar just nu.

Det märkliga är att jag kan gå in i ett möte helt mentalt slut, för att plötsligt vakna till liv fullt alert och aktiv så att ingen kan märka någon svaghet. För att sen när mötet är slut rasa ihop totalt.

Så att allt det där som jag bara ska göra förblir väldigt ogjort. Såsom attestera tidrapporter, kontera fakturor. Hantera mail. Ringa och muntra upp ”Stina” som är hemma sjukskriven. Gå och prata med ”Pelle” om vad vi kom överens om på mötet. Och jag har dessutom sannolikt redan glömt vad vi kom överens om på mötet.

Sen går jag hem och sätter mig i soffan och känner mig svårartat otillräcklig. Jag orkar heller inte göra något eller ens läsa en deckare så det blir en gammal repris på Lyxfällan eller liknande. Nu imorgon är jag uppe på 75% arbete. Vi får se hur det går. Min förhoppning är att jag ska kunna hålla tom den 20e. Sen tar jag jullov.

2 reaktioner till “Mycket går trögt just nu

  1. Ta en (olovlig) 2 timmars promenad vare dag på lunchen. Detta hjälpte mig den sista jobbiga tiden i arbetslivet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s