Har jag alltid något att säga?

Så jag lovade er content varje dag. Har gått ganska bra hittills. Nånting har ni fått. Oftast kort och sällan speciellt briljant men läsbart tycks det. Några dussin själar verkar hitta hit varje dag.

Idag är det lite trögt. Jag inser att den rutinerade bloggaren alltid har några färdiga inlägg på lut när entusiasmen tryter. Tyvärr har jag inte riktigt fått in den vanan ännu.

Ett annat trick är att ha ett sidointresse av mera lättsamt slag att ta till. Jag får fundera på det framöver. Idag får ni bara denna meningslösa tomgångspost.

Jag får skylla på den generösa värden vid middagen jag var på igår. En hel del rödvin serverades och sent blev det. Men trevligt. Egentligen finns det inget som slår en träff med mycket goda vänner i hemmiljö.

Vatten är bra när det blev lite sent igår. ….

Och det ryms inom de mest frugala budgetar. För goda vänner behöver inte fancy råvaror och fina årgångsviner. Det går utmärkt med öl och smörgås. Eller linssoppa och bröd (även om den menyn låter lite som vad man serverades i vänsterorienterade kollektiv på sjuttiotalet…). Men som sagt: med goda vänner, generositet och gott humör behövs inte mer.

2 reaktioner till “Har jag alltid något att säga?

 1. Håller med! Det är väl själva definitionen av sann vänskap, att man kan slänga fram lite vad som och ingen bryr sig. Jag tycker du har börjat storartat med bloggen. Du vet vad man brukar säga: skrivande är 90% en handledsövning, det är bara att göra och fortsätta göra. Om jag fick önska skulle jag gärna få fler scener ut ett arbetsliv för det tycker jag är så vansinnigt underhållande. Mina minnen håller dessutom på att blekna thank God så likt vampyren saknar jag blod.

  Gilla

  1. Jag ser fram emot den dagen då även mina minnen från arbetslivet börjar blekna. Eller i vart fall börjar skifta mera i rosenrött.

   Även om jag ibland inbillar mig att jag en dag ska skriva en roman som utspelar sig på en myndighet.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s