Jag vill också ha min hjärna tillbaka!

I ett tidigare inlägg funderade jag på hur man i vissa jobb konstant dränerar sig på sin hjärnkraft.

Av en märklig slump fick jag upp nedanstående när jag hos Mr Money Mustasche klickade på ”random article” (utmärkt funktion för övrigt för latmaskar som mig som inte orkar läsa hela hans blogg från början till slut).

Artikeln

Läsning rekommenderas för alla som har problem med för mycket information och en sliten hjärna.

3 reaktioner till “Jag vill också ha min hjärna tillbaka!

  1. Hmm….du förstår MMM, i egenskap av Jesus Kristus Guds son, känner på sig vilka inlägg just DU behöver mitt barn. Jag älskar det här inlägget och kan bara vagt erinra mig att jag läst det tidigare (men eftersom jag plöjde a till ö bör jag ju ha gjort det). ”Suddenly, everything was great again. I felt like I got my brain back. I would wake up each morning and break into a broad grin as I realized that all those projects, meetings, and emails I had been dreaming about no longer existed in my world. They were gone, replaced only by that blue Colorado sky outside my window, and the short walk to the kitchen where there was food and equipment in place for the preparation of a fine breakfast. I started learning again – reading books, doing new things, and meeting new people.” Precis mina tankar. Och till sommaren kommer du att vara där!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s