Avdelningen för onödiga saker: Salt.

Nej salt är inte onödigt. Tvärtom är det livsnödvändigt och helt oumbärligt när man lagar mat. Däremot är det ett utmärkt exempel på hur vi krånglar till allting. Och hur de mest basala sakerna kan transformeras till något skenbart exklusivt och förpackas till något som sedan exponeras i de där egendomliga butikerna som bara säljer ”presenter”.

Ett urval av tjusiga saltvarianter som snälla människor har gett till mig

Av någon anledning händer det att folk envisas med att köpa detta salt till mig. OK, jag älskar presenter men vad är det för fel med en flaska rött? Jag försöker vara duktig och använda allt som snälla människor ger mig men detta salt blir mig övermäktigt. Det tar aldrig slut. Fördelen är att saltet håller i evigheter. Detta salt kan sannolikt överleva mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s