Fem månader kvar

Det är idag fem månader kvar till min sista anställningsdag som infaller den sista juni.

Nedbrutet blir det:

146 dagar

104 veckodagar

80 arbetsdagar

Just nu går det otroligt trögt. Det är för långt kvar för att jag ska kunna rycka på axlarna åt nya dumheter och frustrationer som dyker upp samtidigt som det är för kort för att det ska vara meningsfullt att gå ”all in” och engagera sig i de långsiktiga lösningarna.

Och jag får inte mycket gjort. Och med ansvar för ett tjugotal medarbetare och en högst meningsfull verksamhet börjar det bli bekymmersamt.

Det är problematiskt när man inte orkar ta tag i det som finns på åtgärdslistan. Än värre när man inte ens orkar skriva in saker på denna lista….

Nånting måste jag göra för att komma igång och fixa jobbet den tid som är kvar. Frågan är vad.

2 reaktioner till “Fem månader kvar

 1. ❤ Jag har betydligt mer än 80 arbetsdagar kvar, snarare 80 heltidsmånader. Men känner med varje ord som du skriver. Du ger hopp! heja dig så nära nu.

  Gilla

  1. Tack för uppmuntran! Jag ställer mig ofta frågan om det är klokt att räkna dagarna på det här sättet. Om det inte i själva verket får tiden att kännas längre. Fem månader känns ganska långt men åttio arbetsdagar känns ju kortare.

   I ditt fall med åttio månader kanske det är klokt att inte räkna… Då är nog strategin att hitta glädjen i varje dag bättre (fast jag är plågsamt medveten om att det periodvis är betydligt lättare sagt än gjort).

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s