Avtackad men ännu inte avslutad

En liten avtackningsceremoni idag. Kaffe, tårta, tal, blommor och presenter. Trevligt. Människor säger snälla saker.

Blommor mm

Jag fick en liten termos (profilprodukt från arbetsgivaren men lyckligtvis diskret märkt). Blir bra när jag kommer igång med mina längre promenader. Mina medarbetare och kolleger hade samlat pengar som hade investerats i presentkort på garn och virknålar eftersom jag i ett svagt ögonblick hade sagt att jag ska lära mig att virka…. Så nu får jag lov att göra det…..

Annars kämpar jag på dessa sista arbetsdagar (tre kvar!). Mycket städning och överlämning kvar. Jag börjar få lätt panik.

6 reaktioner till “Avtackad men ännu inte avslutad

  1. Tre dagar. Nu börjar folk i alla fall fatta att det inte går att lägga saker i mitt knä längre. Att de måste lösa det själva eller hitta nån annan. Det känns bra.

   Men jag måste ju nu också fatta att tre dagar bara är tre dagar. Att möjligheten att skjuta upp tex städning till ”senare” inte längre finns.

   Gilla

 1. Så nära, så nära! Ska bli spännande att läsa hur dina tankar kommer att gå när allt är ”över” och livet kan börja på riktigt. ❤

  Gilla

 2. Tre dagar, jösses, det enda vettiga du kan göra nu ät ju att städa och vara trivselkonsult. Allt annat är ju hål i huvudet, för alla?!?
  C

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s