Se pengarna rinna mellan fingrarna – eller inte. …

Det går så lätt att bränna hundringar på ingenting. Vilka är de viktiga och värdeskapande hundringarna?

Vilka hundringar är ren slentrian, stressrelaterade eller bara dumhet?

Det är tyvärr inte självklart. Det varierar från person till person och över tid.

Jag är nog snarare en spara än en slösa men sen jag började hålla koll på ALLA mina utgifter ser jag ju att pengar läcker ur min plånbok utan att ge något vidare positivt bidrag till mitt liv.

Jag köper tex för mycket mat som jag sedan inte alltid orkar ta hand om och därför måste kasta. Jag borde aldrig gå på ICA när jag är pigg och energisk. Det är då jag tror att jag kommer att koka benbuljong och göra nyttiga bönsallader mm.

Jag äter också för mycket uteluncher. Gå på krog på kväll är livskvalitet för mig men oaptitlig lunchbuffé á 105 kr ackompanjerad av intensivt jobbsnack med kollegorna avslutad med bränt kaffe är det inte.

3 reaktioner till “Se pengarna rinna mellan fingrarna – eller inte. …

 1. Håller helt med! Ett tips: Försök att minska storleken på bilden. Den blev megastor på min dator och liksom laggade när jag skulle få upp sidan. Såvida det inte är en uttänkt strategi alltså, då tar jag tebaks.

  Gilla

  1. Välkommen hit fru Badass!
   Håller med om att bilden nog blev lite väl tilltagen. Vore kul att hävda att det är en strategi. Det skulle ju kunna handla om att visa hur viktigt det är med pengar. Tyvärr handlar det nog mer om viss inkompetens när det gäller att fixa snygga blogginlägg.

   Jag ska se vad jag kan åstadkomma med appen. Annars får du (och alla andra) stå ut med detta tills jag kommer hem och kan arbeta från min PC.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s