Skor mm

Det finns hopp. Jag har haft några fina dagar med riktigt bra energinivå. Koncentrationsförmågan blir också sakta bättre.

Energin har jag använt för några länge uppskjutna städ- och rensningsprojekt. Jag har:

  • Städat och rensat diskbänksskåpet
  • Gått igenom, sorterat och kompakterat alla mina vin- och spritflaskor så att jag kan få cirkulation och inte går och köper tex mera cognac när jag redan har tre oöppnade flaskor
  • Rensat en stor byrålåda i klädkammaren full med diverse, tyvärr numera oanvända träningskläder. Hittade där tex en fin baddräkt som jag hade glömt att jag hade så mitt senaste baddräktsinköp var alltså helt onödigt…
  • Klurat ut en bättre förvaring för mina allt för många och numera med artrosen svåranvända skor. Hittade typ fyra helt bortglömda par som jag nog kan använda och ett antal som kunde slängas. Dessutom några riktigt fina som kan bli bra om jag nån gång byter höftled.
Jag glömmer alltid att ta ”före”-bilder. Här är nånstans mitt i mitt skoprojekt. I soppåsen finns skor som ska slängas. Dags att införa ett strängt förbud mot att köpa någon form av svarta pumps. Jag har helt klart redan allt vad jag rimligen kan behöva de närmaste tio åren.

När det gäller koncentrationsförmågan så har jag börjat att verkligen LYSSNA på min musiksamling. Just nu är det opera som gäller. Jag har också suttit rakt upp och ner på en stol och sett på några kompletta filmer utan att börja swappa eller fippla med telefonen.

Och det har varit vackert vinterväder några dagar. Jag gillar inte när det är kallt men det är ju fint att titta på.

I år orkade jag också ta fram diverse adventsbelysning vilket gör mig glad.

Inte för mycket pynt men en julstjärna blev pricken över i.

3 reaktioner till “Skor mm

    1. Tack för det. Just glädje i det lilla är bra i allmänhet men, tror jag, i synnerhet när man har varit utmattad. Också att låta dagsformen och lusten avgöra vad och hur mycket jag ska ta itu med en enskild dag.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s